Scandinavian Meny :   -  reserch - cms scanning - hairscanning - epigeneticscontact - tilbake til Scandinavian Home

Grunnleggeren av Medforsk, Sverre Paaske, begynte på 90-tallet på å forske systemer som kan gi informasjon om kroppens helsetilstand. Ikke minst hva som kan være til hjelp for den enkelte. Resultatet ble det som ble kalt CMS system. En kropp skanner som brukes i dag for å hjelpe oss i medisinske studier. Dette har vært i bruk siden tidlig på 2000-tallet i Paaske Helse Analytics. Siden 2014, har CMS blitt brukt sammen med hår skanning med S-Drive. Denne kombinasjonen har vist seg å være veldig presis i forskning på medisin, kosttilskudd, ernæring og andre medisinske behandlinger fungerer og hvordan det fungerer.

Våre konsulenter gjennomgå omfattende opplæring i CMS system ressursanalyse, ernæring og naturmedisin. Vi er hjertevarm med vekt på aktsomhetsplikt. Du vil være i trygge hender.

Paaske Helse Analytics praksis og ethos er drevet til å støtte deg til et optimalt nivå på helse og velvære. Dette oppnås ved å kombinere en naturlig healing metode basert på eldgamle naturlige prinsipper, og moderne teknologi, noe som resulterer i en perfekt kombinasjon av løsninger og resultater. Flertallet av sykdom er ikke bare forebygges, men også lar seg behandle, naturlig grunn for de fleste folks travle livsstil, dårlig inntak av viktige næringsstoffer og en mangel på forståelse om ulike aspekter av deres anatomi, de påfølgende helsemessige konsekvenser forårsaker kronisk lidelse og sykdom.
Vi hjelper våre kunder til å forstå konsekvensen av visse livsstilsvalg, og utdanne dem til å bli sin egen primære helsepersonell med vår dedikerte støtte.

FORDELER MED CMS skanning:
Hjelper å avdekke utbruddet av mange lidelser og sykdommer
Rask undersøkelse med umiddelbare resultater.
 Bestemmer dagens helse av organer og videre utvikling av deres velvære.
Finner ev. svakheter/positive tendenser i 47 kroppens systemer
Ingen bivirkninger

Når vår helse er ikke i god stand, vil kroppen vår automatisk gi ut enkelte alarmer, som tretthet, muskelsmerter, hodepine, søvnløshet, manglende appetitt, depresjon, angst, stress, frykt, dårlig humør, hjertebank, svimmelhet, treghet, og så videre.
Personer som har disse symptomene er fast bestemt på å være i sub-helse tilstand.

Denne avanserte CMS system samler de svake magnetfelt av humane celler for vitenskapelig analyse og sammenligner hvert organ med den refererte database, og dermed analysere og bestemme en persons helsetilstand og viktigste problemene og sette frem standard forebyggende anbefalinger.

CMS systemet finner ut hvor stresset et organ er, og om det er noen sykdommer som utvikler, hvor mye cellene påvirkes av en bestemt sykdom, og hvor mikroorganismer og bakterier er i området på tidspunktet for skanningen, diagnostisere sykdom og ubalanser eller svakheter som kan føre til sykdom.

For optimale resultater, anbefaler vi en 3 måneders program (90 dager) dette er den omtrentlige tiden det tar for menneskelig å ikke bare godta endringen, men også opprettholde disse endringene for bevissthet og velvære. Hvert program inneholder månedlige progresjon skanninger.